Coca Cola Bloggers Network Adria

Bloggeri su ljudi koji pišu iz čistih uvjerenja, naročito ako je to prikaz njihovog viđenja svijeta, evo bliži se godina dana od početka akcije koju su pokrenuli Coca-Cola Sistem (Coca-Cola Hellenic i Coca-Cola kompanija).

Cilj same akcije je bio podići svijest o financijskoj situaciji blogova i bloggera u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, naravno svi znamo da se od blogova na Balkanu teško može živjeti!

Pitanje koje se postavlja je što je akcija donijela bloggerima, odnosno kako je to utjecalo na 9 izabranih bloggera iz regije.

Najbolje je pogledati infografiku u kojoj Coca Cola Bloggers Network Adria predstavlja najnovije rezultate svoje akcije, a kako se čini bloggeri koji su izabrani u prvom krugu izgledaju potpuno zadovoljno.

bloggers network infografika

 

Infografika: www.bloggersnetwork.org.rs

Više o samoj akciji možete pročitati na stranicama www.bloggersnetwork.org.rs

 

10 Sviđa
4543 Pregleda

Povezani postovi

Što nam donosi novi Windows 10?
Gdje je nestao Windows 9? Svi smo očekivali da će slijedeća perjanica iz Microsoftove galerije dobiti naziv Windows 9, čini se da je bio nužan odmak od više negoli katastrofalnih Windows 8, tako da će za cca godinu dana svijetlost dana ugledati Windows 10. Istina, neka od značajki osmice će biti zadržane, ali ipak s […]
Pročitajte Više
Google slavi 16. rođendan
Google taj najmoćniji svjetski pretraživač na današnji dan slavi svoj 16 rođendan, Google nam je ponudio mnoštvo toga što olakšava funkcioniranje i pretraživanje na internetu, kao primjer je dovoljno navesti Gmail, koji koristi ogroman broj ljudi, tako da je teško sresti osobu koja nema Gmail kao zasigurno najkorišteniji Google servis, a ostali koji se koriste […]
Pročitajte Više

Komentari su zatvoreni.